Telefon Contact 0726 825 999
Lucrari de hidroizolatie la nivel national

ACCESORII ACOPERIS

DE LA A LA Z

Materialele de bază pentru acoperișuri

Cele mai comune alegeri pentru acoperișurile rezidențiale includ:

Șindrila de compoziție asfaltică: Acestea sunt ieftine și ușor de obținut, dar sunt mai puțin atractive decât alte opțiuni din cauza aspectului lor plat. Acesta este, de departe, cel mai popular tip de material pentru acoperișuri.
Șindrilă sau șindrilă din lemn: Acestea sunt șindrile scumpe, dar atractive. Au o durabilitate mare, dar nu sunt o alegere bună în regiunile în care există pericol de incendiu.

Acoperișuri metalice: Acoperișurile metalice realizate din oțel sau aluminiu au devenit mai populare în ultimii ani, în parte datorită durabilității lor și pentru că sunt ignifuge. Acestea sunt acoperișuri scumpe care necesită antreprenori specializați pentru instalare, dar pot fi rentabile pe termen lung datorită duratei lor de viață lungi. Sunt disponibile mai multe tipuri de sisteme de acoperișuri metalice, inclusiv panouri cu cusături în relief și produse care imită aspectul țiglelor compozite.

Acoperișuri din ardezie: Aceasta este o opțiune de acoperiș extrem de atractivă și de înaltă calitate, dar este scumpă și foarte grea. Acoperișurile din ardezie sunt extrem de alunecoase pentru a merge pe ele și sunt dificil de reparat atunci când sunt deteriorate.

Ardezie compozită: Aceste țigle sintetice fabricate din materiale reciclate în proporție de 95 la sută, inclusiv cauciuc, sunt din ce în ce mai populare. Ele seamănă foarte mult cu ardezia și cu alte forme de țiglă de piatră, dar sunt mult mai ușoare și mai puțin susceptibile la deteriorări.

Placi de lut sau ceramică: Așa-numitul acoperiș de țiglă roșie în stil spaniol este încă comun, dar este înlocuit treptat cu materiale metalice și compozite care imită aspectul țiglei spaniole. În prezent sunt disponibile alte materiale pentru acoperișuri care îndeplinesc capacitatea de ignifugare a țiglei ceramice, cu o greutate mult mai mică pusă pe acoperiș. Acest tip de șindrilă se numește semicilindru, deoarece este în esență un cilindru tăiat în jumătate pe lungime, cu o lungime de aproximativ 16 inci.

Instalari Atice si accesorii acoperis

Oferim gama completa de atice si accesorii pentru acoperis:

- Pazie
- Racord calcan
- Bordura speciala calcan
- Sort streasina
- Dolie
- Sort rupere panta
- Sort rupere panta perete vertical
- Coama
- Parazapada ranforsata
- Semicoama
- Colector fronton
- Opritor zapada
- Pazie colector ranforsata

SERVICIILE NOASTRE

Executam lucrari de termoizolatii pentru proiecte rezidentiale,
comerciale sau aplicatii industriale.

Termoizolatii cu vata

Executam lucrari de reabilitare termica a cladirilor vechi cat si a celor noi cu materiale de termoizolatii realizate din vata minerala sau bazaltica.

Termoizolatii cu polistiren

Executam lucrari de reabilitare termica a cladirilor vechi cat si a celor noi cu materiale de termoizolatii din polistiren expandat, extrudat sau grafitat.

Montaje sisteme termoizolatii

Executam lucrari montaj a sistemelor termoizolatii pentru case si vile, blocuri de apartamente, hale industriale sau fabrici.

Telefon: 0726 825 999