Telefon Contact 0726 825 999
Lucrari de hidroizolatie la nivel national

SERVICII INJECTARI STRUCTURALE

Va oferim servicii complete pentru injectari structurale pentru consolidari si stoparea infiltratilor

Utilizarea injecțiilor epoxy pentru reparații structurale

Pereții, coloanele, pilonii, pilonii și plăcile din beton pot deveni susceptibile la fisuri, ceea ce poate duce la daune grave și chiar la eșecuri structurale dacă nu sunt controlate. Injecția sub presiune de epoxidice este o metodologie extrem de rentabilă utilizată pentru repararea fisurilor. Identificarea problemei care cauzează daunele este extrem de importantă pentru structurile supuse injecției sub presiune de epoxidice, astfel încât fisurile să nu se mai repete.

Dacă aveți o structură care a suferit daune din cauza unei suprasarcini, a unui impact de vehicul, a unui cutremur, a unui prejudiciu structural sau a oricărui alt eveniment "unic", atunci poate doriți să luați în considerare utilizarea injecției structurale pentru reparațiile structurale. Aceasta este o modalitate ușoară de reparare a fisurilor dintr-o structură și funcționează foarte bine pentru aplicații orizontale, verticale și aeriene.

Metoda de injecție epoxidică are un proces de aplicare destul de simplu. Materialele de bază necesare sunt: pastă de acoperire, orificii de injecție, echipament de injecție și rășină de injecție. Tipul de rășină de injecție de care veți avea nevoie variază în funcție de cât de adânci sunt fisurile structurale, precum și de faptul că aveți sau nu de-a face cu o fisură laterală oarbă. În mod obișnuit, o rășină de injecție epoxidică este un material cu vâscozitate scăzută, care tolerează umiditatea, care se întărește lent și are un modul ridicat. 

Structurile cu care avem experiență de lucru pentru injectii structurale includ:

- Rezervoare de servicii
- Turnuri de apă
- Apeducte
- Stații de tratare a apei și a apelor uzate
- Rezervoare de furtună
- Tuneluri
- Parcuri auto
- Poduri
- Canale de scurgere
- Instalații industriale
- Subsoluri

SERVICIILE NOASTRE

Executam lucrari de termoizolatii pentru proiecte rezidentiale,
comerciale sau aplicatii industriale.

Injectie strucrutala

Metoda rapida de injectie structurala.

Termoizolatii cu vata

Executam lucrari de reabilitare termica a cladirilor vechi cat si a celor noi cu materiale de termoizolatii realizate din vata minerala sau bazaltica.

Termoizolatii cu polistiren

Executam lucrari de reabilitare termica a cladirilor vechi cat si a celor noi cu materiale de termoizolatii din polistiren expandat, extrudat sau grafitat.

Montaje sisteme termoizolatii

Executam lucrari montaj a sistemelor termoizolatii pentru case si vile, blocuri de apartamente, hale industriale sau fabrici.

Telefon: 0726 825 999