Telefon Contact 0726 825 999
Lucrari de hidroizolatie la nivel national

SERVICII EXECUTIE TERMOIZOLATII

Ce este termoizolatia?

Termoizolatia sau termosistemul reprezinta solutia ideala ce permite pastrarea caldurii / racorii la interior atunci cand construiti sau reabilitati termic o locuinta, un spatiu comercial, o hala industriala sau subsolul cladirii.

Scopul termoizolatiei

Termoizolatia are scopul de a izola spatiul construit si de a limita dispersia termica prin pardoseala, pereti, ferestre sau acoperis, indiferent de anotimpul in care va aflati.

De ce este important sa considerati achizitionarea unei termoizolatii de calitate?

Un sistem termoizolant bun trebuie sa asigure confortul termic, calitatea si durabilitatea materialelor cat si siguranta conform normelor de constructii si sa joace un rol important si la izolarea fonica a cladirii pe este integrat.

Cum sa termoizolati eficient o locuinta?

Pentru eficientizarea procesului de termoizolatie, trebuie sa identificati locurile potentiale ce pierd caldura precum fundatii, subsoluri, planseu beton, pereti (interior / exterior), ferestre sau acoperis.

Dupa identificarea locurilor unde exista rupere termica, se selecteaza materialele izolante ce vor fi aplicate structurii:

Sistem termoizolatie realizat cu polistiren:

– polistiren expandat;
– polistiren extrudat;
– polistiren grafitat;

Sistem termoizolatie realizat cu vata:

– vata minerala sticla;
– vata bazaltica;

SERVICIILE NOASTRE

Executam lucrari de termoizolatii pentru proiecte rezidentiale,
comerciale sau aplicatii industriale.

Termoizolatii cu vata

Executam lucrari de reabilitare termica a cladirilor vechi cat si a celor noi cu materiale de termoizolatii realizate din vata minerala sau bazaltica.

Termoizolatii cu polistiren

Executam lucrari de reabilitare termica a cladirilor vechi cat si a celor noi cu materiale de termoizolatii din polistiren expandat, extrudat sau grafitat.

Montaje sisteme termoizolatii

Executam lucrari montaj a sistemelor termoizolatii pentru case si vile, blocuri de apartamente, hale industriale sau fabrici.

Telefon: 0726 825 999