Telefon Contact 0726 825 999
Lucrari de hidroizolatie la nivel national

SERVICII EXECUTIE HIDROIZOLATII

Oferim servicii complete pentru hidroizolatii, de la consultanta asupra materialelor pana la executia sistemelor de hidroizolatii in proiectele dumneavoastra.

Ce este hidroizolatia?

Hidroizolatia reprezinta o etapa importanta in realizarea constructiilor rezidentiale, comerciale si industriale. Prin procesul de etanseizare (hidroizolatie) al stratului suport al fundatiei, acoperisului sau a teraselor circulabile si necirculabile se evita inflitrarea apei si a lichidelor nedorite cat si a mucegaiului si ajuta la pastrarea calitatii materialelor acestora.

Hidroizolatia are scopul de a proteja cu stratul sau etans suprafetele unei constructii, indiferent de natura acesteia. Un acoperis ce nu are o hidroizolatie de calitate creeaza un disconfort major, posibilitatea infiltrarii apei sau a inundatiei fiind prezenta.

De ce este importanta hidroizolatia de calitate?

Daca o hidroizolatie nu a fost realizata corespunzator iar materialele utilizate au fost de proasta calitate, reparatiile si inlocuirea acestora pot duce la costuri majore (demontaj hidroizolatie veche / montaj si materiale hidroizolatie profesionala).

In majoritatea situatiilor, oamenii aleg sa lucreze cu materiale “ieftine la prima vedere”, calitatea indoielnica a acestora nefiind conforma cu diferentele de temperatura (inghet / dezghet) care afecteaza in mod principal lucrarile de hiroizolatie.

TIPURI DE HIDROIZOLATII

Executam lucrari de hidroizolatii pentru proiecte rezidentiale, comerciale sau aplicatii industriale.

FAQ Image

01.Hidroizolatie fundatie

Asiguram executie si montaj pentru sistemele de hidroizolatie destinate fundatiilor pentru realizarea unor hidroizolatii sigure.

02.Hidroizolatie terasa

Executam lucrari de hidroizolatii si etansare ale teraselor circulabile si necirculabile cat si a teraselor de bloc realizate cu membrana EPDM Firestone.

03.Hidroizolatie acoperis

Executam lucrari de hidroizolatii destinate acoperisurilor, potrivite impotriva infiltratiilor de apa nedorite sau a condensului.

04.Hidroizolatie piscina

Executam montaje ale sistemelor de hidroizolatie destinate piscinelor cu sisteme de hidroizolatie lichide si membrane Revestech

05.Hidroizolatie iaz decorativ

Asiguram executia iazurilor decorative de orice dimensiune cu sisteme de hidroizolatii EPDM, fibra de sticla sau hidroizolatii lichide.

06.Hidroizolatie lac agrement

Executam montaje ale sistemelor de hidroizolatie EPDM destinate lacurilor de acumulare, iazurilor piscicole, canale de irigatii, rezervoare de apa.

De ce sa alegi hidroizolatia Firestone?

Durabilitate si flexibilitate superioara

Cu o durabilitate superioara, membrana EPDM Firestone pentru hidroizolatii ofera avantajul flexibilitatii, putand fi intinsa dintr-o singura bucata pe suprafete mari, fara necesitatea tesaturilor.

Potrivita la hidroizolatii multiple

Indiferent de tipul proiectului in care este folosita fie ca vorbim de cele rezidentiale, comerciale sau industriale, membrana EPDM Firestone reprezinta solutia ideala avand costuri reduse pe termen lung.

Garantia calitatii extinsa de producator

Cu membrana EPDM Firestone stati fara grija hidroizolatiei pana la 50 ani. Producatorul membranei asigura o garantie extinsa chiar si in cazul in care compania ce asigura montajul isi inchide activitatea.

SUNA ACUM PENTRU OFERTA

TEL : 0726 825 999

Telefon: 0726 825 999