Telefon Contact 0726 825 999
Lucrari de hidroizolatie la nivel national

Despre noi

Cine suntem?

Compania noastra ofera servicii profesionale de consultanta specializata in impermeabilizari termo si hidro, achizitie materiale izolante si executia lucrarilor, in functie de cerintele proiectului dumneavoastra.

Acordam o atentie deosebita la executia proiectului inca de la faza initiala a acestuia, pentru a realiza lucrari de hidroizolatie a fundatiilor, impermeabilizare bazine piscicole si piscine, hidroizolatii pentru acoperisuri si terase (circulabile si necirculabile), iazuri decorative si lacuri de agrement.

Pe langa serviciile de termo si hidro compania noastra ofera si servicii de amenajari si renovari interioare. Fie ca doriti sa imbunatatiti si sa igienizati caminul dumneavoastra, va putem ajuta sa transformati visele in realitate.

Lucrarile de amenajari interioare pot fi discutate si planificate in cel mai mic detaliu pentru ca acestea sa aduca confortul dorit. Amenajarile interioare prind forma si culoare prin folosirea materialelor de calitate cat si cu profesionalismul si implicarea angajatilor companiei noastre.

Consultanta si vanzare materiale termo si hidro

Lucrand cu noi, veti primi consultanta la selectarea materialelor optime cat si cele mai bune solutii la refacerea hidroizolatiilor si termoizolatiilor proiectelor dumneavoastra!

Executie rapida a lucrarilor si preturi corecte

Indiferent de dimensiunea proiectului, va oferim servicii de executie si montaj certificat al hidroizolatiilor si termoizolatiilor. Rapid, cu preturi corecte si rezonabile.

Garantia calitatii extinsa de producator

Cu membrana EPDM Firestone stati fara grija hidroizolatiei pana la 50 ani. Producatorul membranei asigura o garantie extinsa chiar si in cazul in care compania ce asigura montajul isi inchide activitatea.

Telefon: 0726 825 999